Seniordans:

Uppdaterat
2021-03-22Länkar

Verksamhetsledare

 


2020-06-15

Bästa seniordansare och alla ledare! 
Hoppas ni har det bra och kan koppla av i midsommartid. Visst blir det en annorlunda midsommar, men man måste ju gilla läget för allas skull och ställa upp för dem som behöver det.
Vi har börjat dansa ute i en park här i Trelleborg. Vi dansar mest kolo- danser och till hjälp har vi en dansfläta, som också används till sittdans.  Då går det bra att hålla avstånd. Flätan har vi klätt med lakansväv, som vi spritar inför varje dansdag. Vill ni ha mer tips om danser, hör av er.
Alla tycker det är roligt att få dansa igen och så länge vädret är bra är det ju ljuvligt att få dansa ute. I bostadsrätten, där jag bor och där vi också har sittdans under den mörka tiden, har vi också flyttat ut. Många tycker det är bra att få träffa lite av grannarna så den sociala biten är ju jätteviktig för oss alla i dessa tider.
I mitten på augusti kommer nya besked från Danmark angående den Nordiska Träffen nästa år och som ni kan läsa om på hemsidan. Känner ni att ni skulle vilja komma med, så hör gärna av er innan, t.ex mitten på augusti. Betalningen skall göras i september.

 

                      Blomma

                                                         GLAD MIDSOMMAR
            önskar  hela styrelsen i SSDF
                    gm.   Christina Lundahl Ekholm


Svenska Seniordansledarförbundet, SSDF, har vi utbildningsledare, som utbildar andra till dansledare.  Vi utbildar även specialledare  (tex i sittdans, rullstolsdans mm).

Är Du intresserad att utbilda dig till dansledare ta gärna kontakt med någon av våra utbildningsledare, Du hittar dem här.
Utbildningsledarna organiserar också dansstugor ett par gånger om året då dansare från olika grupper träffas och dansar ihop. Utbildnings- och dansledarna träffas regelbundet på Ledarträffar i olika regioner i landet för att utbyta erfarenheter och planera verksamheten.
Läs gärna under flikarna Dansa här, Aktuellt, Kurser och de andra flikarna så får du en bättre bild av SSDF. Var med! Välkommen också med förslag till oss om vad du skulle vilja se under våra vingar! christina_le@live.se .