Seniordans:

Uppdaterat
2019-03-02Länkar

SSDF 30 år!

 SSDF:s 30-årsjubileum

SSDF har 2019 funnits som organisation i 30 år och det tycker vi är värt att fira. Vi kommer att hålla till i Ransäter, Värmland och datum är den 24 augusti.
Det finns möjlighet att bo i stuga om man är ute i god tid. Samtidigt med vårt jubileum är det andra aktiviteter i gång och vi kommer att ha plats för ca.30 pers i stugorna. Stugorna kan bokas genom Christina , som i sin tur har kontakt med Ransäter. Där fördelar man stugorna så vi hoppas alla blir nöjda.
Det finns 2, 4,6 och 8-bäddsstugor. Vi kan inte beställa  typ av stuga,  men kan naturligtvis ha önskemål .
Det finns en camping på området för dem som har husvagn eller husbil.
Vi kommer naturligtvis att göra allt vi kan för att göra hela da´n till en fest.
Gemensam middag, dans till Sweedes orkester, som spelade för oss i Östersund, m.m. kommer att ingå i priset  = 550:-/pers.
Anmälan skall vara SSDF/Christina Lundahl Ekholm tillhanda senast den 15 april 2019. Då vi har en kvot på 30 bäddar, gäller först till kvarn….
Man kan även boka boende på STF:s Ransäter/Prästmyren  Vandrarhem
om man vill. (se nästa sidan )
Vill man bara vara med och dansa är priset 300:-, dock ska man anmäla deltagande.
Mer information om jubiléet kommer att finnas på SSDF:s hemsida

STF Ransäter/Prästmyren Vandrarhem
Som gäst hos oss på Prästmyrens vandrarhem bor du i en lantlig idyll omgiven av skog och ängar. Prästmyren ligger bara ett par kilometer från Klarälven och Ransäters hembygdsgård med dragspels- och fiolstämmor. I närheten finns också Erik-Gustav Geijers och Tage Erlanders födelsehem.
På Prästmyren har du boende med självhushåll eller gemensamt kök, fräscha duschrum och WC, tvättmaskin och tumlare och gemensamma utrymmen med TV. Se våra rum och läs mer på Boende.
Förutom att njuta av den fina naturen finns det mycket att hitta på både för barn och vuxna, läs mer på Att göra. Vår vandrarhemsvärd Gun-Britt, med en gedigen utbildning inom massage och ansiktszonterapi, erbjuder dig som gäst möjligheten att få en skön avslappnande behandling! Boka och läs mer på Hälsostugan.
Du är varmt välkomna till Prästmyrens vandrarhem!
info@prastmyren.se
Tel: +46-703 944 983
Öppettider (Receptionen ) : Dygnet runt
Antal rum: 12
Antal bäddar: 26-50
Frukost: Frukost året runt

Sweedez duktiga orkester som ska spela på vårt jubileum 24 augusti 2019 i Ransäter.
Från vänster: Fredrik, Maria & Manfred