Seniordans:

Uppdaterat
2019-07-17Länkar

Ordförandens spalt

 

 

Chairwoman
Juni 2019

Kära Dansvänner!

I detta avlånga land ser sommaren ut på olika sätt. Uppe i norr är det ljust dygnet om, i södern skördar de redan sina odlade tomater och snart även potatis. Och här i mellersta delen av landet, där jag själv bor, väntar vi på jordgubbar närsomhelst. En härlig årstid, eller hur?

Hoppas alla kan njuta av sommaren, tanka upp krafter till nya bragder i höst! Glöm inte att meddela oss era kurser. Det är som vanligt, vår hemsida, vår gemensamma informationskanal blir så bra som vi alla anstränger oss till. Ett enkelt mail är allt som behövs. Hoppas att ni också gjort det till en vana att då och då titta på sidan, vi fyller på med information allteftersom!

Just nu har vi fyllt på med en rapport från internationella kongressen i Norge, vi jobbar med 30-årsjubileet i Ransäter Har du glömt att anmäla dig till jubileet, gör det omgående till Christina – kontaktuppgifter finns i Jubileumsfliken. Vik också 25 augusti (dagen efter jubileumsfirande) till medlemsmöte!

Utbildningsledarna håller på och planerar kurser i danserna från kongressen, jag lovar att det är många favoriter bland de 28 danserna!

Från hela styrelsen säger vi i korus: njut av livet och sommaren!!!

Alina


alina@maric.se

 


______________________________________________________________________