Seniordans:

Uppdaterat
2019-12-07Länkar

Ordförandens spalt

 

 

Chairwoman
Oktober 2019

Kära Dansvänner!

Och så blev det plötsligt höst…

Hoppas sommaren varit skön, hoppas ni varit friska och kunnat tanka upp energi för dagar då solen inte visar sig lika ofta. En del rapporter visar att det har funnits sommardans lite varstans i landet, vilket är underbart. Lite utflykter, lite nya bekantskaper – ja allt som gör livet glatt är bra!

I fliken Rapporter kan du läsa om sommarens aktiviteter – stora som små! Fler rapporter och notiser tar vi tacksamt emot för publicering. Gärna också med foton!  Hemsidan är ju vårt gemensamma skyltfönster, vi publicerar gärna vad SSDF medlemmarna ordnar!

Så här års har också nya dansgrupper kommit igång – snälla, meddela oss var, när etc, så uppdaterar vi uppgifterna! 

Styrelsen har haft ett möte – sammanfattningen finns på annan plats på hemsidan.

30 års jubileet i Ransäter – läs på annan plats på hemsidan. Vi fyller på kontinuerligt med foton så fort de levereras av medlemmarna.

Medlemsmötet finns också beskrivet på annan plats.

Gruppen som deltagit i ISDC 2019 i Lillehammer har haft en återträff och gått igenom danserna från kongressen. Flera utbildningar har redan hållits. Är du intresserad? Kontakta oss!

Glöm inte att anteckna 7-11 juni 2021 (just det: 2021), Nordisk Träff i Breadstrup i Danmark.

Som du ser så är det kul att ”bläddra igenom” vår hemsida. Gör det till en vana för vi fyller på hela tiden. Det är vårt nya Infoblad!

Och till slut en vädjan. Om du tittar i Dansa här fliken så kan du lätt se att det saknas dagar och tider på flera håll. Kolla om alla uppgifter finns om din/dina grupper. Är det något som saknas så snälla, snälla, snälla skriv till mig och tala om vad som inte stämmer eller saknas så att vi kan uppdatera informationen. Tack!

Nu är det höst, mys och dansa!

Alina

alina@maric.se

 


______________________________________________________________________