Seniordans:

Uppdaterat
2020-03-25Länkar

Ordförandens spalt

 

 

OBS OBS OBS

SSDF har hållit årsmöte 14 mars 2020  och rapport kommer inom kort här på hemsidan. Årsmötet beslutade att rekommendera alla våra medlemmar att pga rådande situation med spridning av coronavirus ställa in alla inom närtid planerade dansstugor, seniordansens dag och andra sammankonster.

//Alina

April 2020
Kära Dansvänner!

Antagligen sitter de allra flesta av oss fortfarande i mer eller mindre påtvingad karantän pga coronaviruset.  Hoppas det inte är så att vi har folk som har fått sjukan.

Vi hann genomföra SSDFs årsmöte (tyvärr med starkt decimerad medlemsskara) innan Folkhälsomyndigheten rekommenderade ännu strängare förhållningsregler. Ber att få tacka dem som tog sig till Vilsta och ber att få tacka för förtroendet att leda SSDF två år framöver. Vill också hälsa de nya medlemmarna i styrelsen och valberedningen varmt välkomna!

Har ni varit regelbundet inne på vår hemsida (En god vana! Fortsätt!!!) så har ni sett att vi hann inte mer än fylla på med vårens dansstugor och sommardanser förrän vi fick in korrigeringar av  meddelandena och fått flytta fram aktiviteterna. Det är då vi ser att elektroniken är oss nådig. Vi kan gå in och göra ändringar när de uppkommer. Som ni vet, införde vi för ett par år sedan ett filter för publicering på sidanpga att ickemedlemmar använde vår sida för egna ändamål. Vi fortsätter med filtret. Har du något du vill få infört, ber vi dig att skicka in det till antingen Christina eller mig (våra mailadresser ser du under tex styrelsen)så förmedlar vi dem till vår duktige webmaster.

Textruta: Tv: Grottmålningar i Val Camonica som jag hittade på nätet. Redan då dansade de seniordans…    Visst är det roligare att allt vi förmedlar från styrelsen, dansledarna mfl inte bara har en massa text utan också är illustrerat? Vi anstränger oss men varken har eller vill ha bara våra egna illustrationer. Har inte du något fint som du kan skicka in till oss för att göra texterna roligare? Snälla, jag vet att jag är tjatig, men jag vet också att våra medlemmar både kan och vill!  Macintosh HD:Users:alinamaric:Desktop:grottmålning i Val Camonica.jpg

Just nu närmar vi oss Påsken. Hela styrelsen önskar alla våra medlemmar, sympatisörer och andra dansglada en riktig Glad och Frisk Påsk! Ni får inga påskägg av oss men hoppas Christinas och mitt blomsterbidrag gör er glada!

Textruta:  Macintosh HD:Users:alinamaric:Desktop:20200318_130953.jpg
På återseende! Alina Maric

 

Alina Maric
Ordförande
alina@maric.se

 


______________________________________________________________________