Seniordans:

Uppdaterat
2021-02-07Länkar

Ordförandens spalt

 


2021-02-07

Allt julpynt är undanlagt i lådor, julgardiner och annat också. Har fått signaler om att det i syd plockats snödroppar (visst är de vackra i ett snapsglas?) och i norr är det fortafarande 1,5 m snö – åter igen ett bevis på att att Sverige är ett avlångt land…

Hoppas ni alla sluppit och slipper corona! Eländet håller oss i sitt grepp och hindrar att ha någon som helst verksamhet. Hoppas de där kuverten med kallelse till sticken kommer snart att dimpa i alla våra brevlådor!

Jag vill påminna om årsmötet den 6 mars kl 11.00. Ett telemöte måste det bli på grund av gällande restriktioner. Alla medlemmar är välkomna att delta, men enligt stadgarna är bara de aktiva medlemmarna röstberättigade. För att delta, måste man anmäla sig per mail till mig (alina@maric.se) senast 20 februari.  Jag kommer att skicka ut möteshandlingarna,  telefonnummer och kod till alla som anmält att de vill delta. Det är enkelt: du ringer upp telenumret och anger koden – och så är du med i mötet. Det är kostnadsfritt för deltagarna!

Årsmötets agenda lägger vi också ut på  vår hemsida: www.seniordans.se.

Och självklart kommer vi att lägga ut en rapport från årsmötet på samma ställe.

I väntan på kuvertet med vaccinationsdatum

Alina Maric, ordförande

 

 

 


______________________________________________________________________