Seniordans:

Uppdaterat
2019-05-01Länkar

Ordförandens spalt

 

 

Chairwoman
Maj 2019

Årets vackraste månad är här! På mina promenader hejar alla på alla och de allra flesta har ett leende på lut - till skillnad mot i mörka november då många helst vill gå i ide. Men nu är det vår, Vänner!


De allra flesta har redan tagit sommarpaus i sina grupper och kanske inte skänker en tanke på höstens aktiviteter, men det är NU man skall planera till årets slut (och på direkten skicka in till oss så vi kan publicera). Jag vill inte vara ofin, men det hänger på er vad vi publicerar. Snälla, snälla!

Jag har innan Påsk skickat ett brev (mail) till er som står förtecknade i Dansa här-fliken. Detta var vårt första försök att hålla kontakt med ledarna. Tanken är att vi skall fortsätta att göra så flera gånger om året – så fort det finns något som vi tror att ni vill veta. Nu skall jag i ärlighetens namn tillstå att det blev lite tok både här och där i adresserna, men allt är korrigerat, både i mitt system och på hemsidan. En sak kan dock vara kvar: kolla på ”skräpposten” i era datorer. Möjligen kan brevet finnas där. Tekniken är ibland oss övermäktig och skickar man gruppmail så finns det risk att man hamnar i skräpposten. Hittar ni brevet så klickar ni bara på ”ej skräppost”, då skickar systemet det till den vanliga mailkorgen och nästa gång hamnar brev från mig (ni läser helt rätt: SSDF) på rätt plats.

Jag skulle också vilja flagga för vårt 30-års jubileum i Ransäter 24 augusti (se info under SSDFs 30 års jubileumsflik). Vid det här laget är inte Lars Lerin bara känd bland konstälskare, utan även från TV efter huvudrollen i ett par serier av ”Lerins lärjungar”. Under jubileet i Ransäter finns det möjlighet att åka till hans konsthall. Passa på! (Anmälan senast 15 maj)

Och nu vill jag å styrelsens vägnar önska alla en riktig drömsommar! Ha det så skönt vare sig ni gillar sol eller regn, värme eller kyla. Fyll på med lagom doser av både vila och rörelse – oavsett var ni än befinner er!

Alina
alina@maric.se

 


______________________________________________________________________