Seniordans:

Uppdaterat
2020-08-26Länkar

Ordförandens spalt

 


2020-08-26

Hej kära Dansvänner!

Sommaren dansar ut och en ny tid börjar med kantareller, aronia, kvitten och skördar avhemodlat. Som vanligt vid den tiden. Det som tyvärr också fortsätter ”som vanligt” äratt pandemin fortsätter. Myndigheterna gläntar på en och annan restriktion men för riskgruppen – som vi alla tillhör – är det inget annat än fortsatt karantän året ut som gäller.

Alltså: inga aktiviteter inom SSDF under hösten!!!  Ställ in alla dansstugor, seniordansensdag och allt annat som skjutits upp sedan i våras. Vi tar inga risker!

Något annat: jag har för några dagar sedan skickat utviktig  information från styrelsen till alla aktiva medlemmar. Per mail till alla som vi har mailadresser till och med vanlig post till de övriga. Hoppas ni fått den, läst och begrundat och svarar innan 1 oktober.

Titta under Aktuellt, senaste nytt om NT21 finns där.

Vi har planerat ett medlemsmöte till den 17 oktober. I coronatider blir det ett telemöte och dagordningen lägger vi ut i tid på hemsidan. Vill du delta, hör av dig till alina@maric.se för att få kod som krävs för att ansluta. (För att rösta behöver du vara aktiv medlem, men det är inget nytt).

Kära Vänner, trots att vi inte kan umgås och dansa som vi vill, håll kontakt på annat sätt!En dag skall vi ses och det blir som vanligt igen. Den lilla osynliga rackaren skall väl lugna ner sig någon gång – hoppas snart!

Alina Maric
Ordförande
Flower1

 

 


______________________________________________________________________