Seniordans:

Uppdaterat
2019-12-17Länkar

Ordförandens spalt

 

 

December 2019

Kära Seniordansvänner!


AnnatTomtens tips: ta med en eller fler vänner till nästa danstillfälle i januari. Garanterat uppskattad present!

 

 

 

 

Dagens seniorer är ett släkte som delas i två grupper: de aktiva och de passiva. Den första gruppen DANSAR, spelar, läser i både bokcirklar och på seniorkurser, målar – ja, rentav gör sådant man tidigare inte haft tid att ägna sig åt… 
Den andra går alltmer sällan att hitta men råkar du känna någon där, så bjud in den/dem att ansluta till oss! Argument? Du blir friskare, du blir gladare, rörligare, får fler vänner, glömmer bort krämporna och… ja, kom och testa!!! Välkommen!

Jag vet inte hur, men nu är ännu ett år på väg ner som den berömda rara solen på TV när man visar tidpunkten för dess uppgång, när den trött lägger sig på molnet vid nedgången. När jag skriver detta har vi just avverkat Lucia och nu är det bara några dagar till nästa helg, för många den största. Hoppas vi håller alla måsten på en nivå så att vi också hinner njuta.

Från styrelsehållet kan jag meddela att det är mycket som vi håller på med just nu.  Det är inga hemligheter, men ha tålamod till januari då vi återkommer med våra mödors resultat. Invig den nya almanackan och anteckna datum för årsmöte i Vilsta (Eskilstuna) den 14 mars 2020. (Det blev Vilsta, 2 andra alternativ som föreslogs under medlemsmötet i augusti visade sig omöjliga pga avstånd och kostnader).

En chans att komplettera materialet finns nu genom vår lagerrensning. Materialet, förteckningen över innehållet och beställningsblanketten finns under fliken Material. Detta är ett unikt tillfälle!
Hoppas du också betalar in medlemsavgiften för 2020.
Efter nyåret kommer det ännu mer av trevligheter: Nordiska Träffens info med anmälningsblanketten. (Själva träffen är 2021 i Danmark).

Alla våra medlemmar, både nuvarande och kommande tillönskar jag å styrelsens vägnar
God Jul och ett Gott Nytt År!!!

Alina Maric, ordförandealina@maric.se

 


______________________________________________________________________