Seniordans:

Uppdaterat
2020-02-09Länkar

Ordförandens spalt

 

 

Februarti 2020

Kära Seniordansvänner runt om i landet!

Nu är också januari 2020 historia. ”Plötsligt” är det februari och sedan våren och sedan… ja, ni ser, det snurrar ju fort! Fortare! Och ännu fortare!

Det har börjat komma in notiser för publikation under de olika rubrikerna på hemsidan – tack alla som redan skickat in er planering och hoppas att ni som ännu inte skickat in gör det nu! En uppdaterad information är guld värd, eller hur?

Det är också dags att betala in medlemsavgiften för året, gör det gärna omgående – och hoppas att vi även får många gamla och nya stödmedlemmar! Vi har löst frågan med medlemskortet – alla medlemmar skall få kort. Ju fler vi är desto mer kan vi göra – äsch, nu låter jag som en klyscha, men ändå - ni förstår, visst?
Kan också meddela att vi har en liten ändring i styrelsen. Vår kära kassör Maria är avlastad kassörjobbet pga sjukdom. Jag har tagit på mig uppgifterna tills vidare. Detta betyder att jag kommer att sköta bokföringen med de övriga styrelsemedlemmarna som stöd tills Maria tillfrisknar eller tills årsmötet väljer styrelse.

Årsmötet äger rum lördagen 14 mars i Vilsta, Eskilstuna. (Start 15.00) Boka in dagen, tack!
Innan årsmötet brukar vi ha program av något slag och jag har vid upprepade tillfällen gått ut ”till alla” med förfrågan om vad ni, våra medlemmar, skulle vilja ha. Kan inte påstå att det haglat in förslag, men några önskemål har dykt upp(TACK!) och Christina har satt ihop ettworkshop som blir jätteanvändbar för oss alla!
Kollaunder Årsmöte 2020.Och självklart: välkomna till årsmötet!!! Alltså program hela dagen!!! (Vill du sova över? Kontakta Vilsta på 016 – 513080 för de olika boendealternativ)
En sak till: nästa Nordisk Träff är i Danmark nästa år (dvs 2021). Under årsmötet kommer vi att förmedla den information vi har nu (och det är en hel del!) och sedan skall informationen upp på hemsidan. Då börjar anmälningarna tas emot via blankett på hemsidan.
En efterlysning: har ni några fina foton från era dansaktiviteter liggande i någon elektronisk hög? Skicka in dem till oss så att vi kan publicera och få andra att dela på glädjen (för att inte säga att även det elektroniska infobladet blir finare med illustrationer)!
Är det något ni saknar? Har ni förslag på aktiviteter/uppdateringar/kurser/ förbättringar/ förändringar? Hör av er!Ett mail kan göra susen! En förening utan medlemsmedverkan är…
Vill du arbeta i styrelsen? Välkommen att höra av dig till valberedningen (Lilian /lilian.bressler@hotmail.com/073-8425919 eller Hans-Erik /hans.lundkvist@telia.com/ 0515-728120.

Hälsningar från hela styrelsen
Alina Maric, ordförande

alina@maric.se

 


______________________________________________________________________