Seniordans:

Uppdaterat
2020-10-20Länkar

Ordförandens spalt

 


2020-10-08

Kära Dansvänner!

Och så blev det oktober, en månad då naturen byter om från grönt till gult och rött och guld och…. Vilka färgkombinationer!!!!

Corona håller fast oss i sitt grepp och fortfarande gäller «bullan» att inte ha någon verksamhet. Jag har från olika håll och kanter fått veta att det har pågått en hel del verksamhet utomhus på dansbanor och andra scener lite varstans ute i vårt avlånga land.  Men nu flyttar en och annan grupp in där ledarna bedömt att man kan hålla avstånd, där danserna är Corona-anpassade, där man är noga med avstånd, där turerna är omgjorda och där handspriten flödar. Snälla, snälla, var rädda om er alla! Har vi hållit ut så här så tar vi väl sats och tar även den andra halvleken, eller hur?

 Den 17 oktober är det medlemsmöte, även det Corona-anpassat. Mötet sker som telekonferens. Alla aktiva medlemmar (för det är bara de som har rösträtt) har fått information och en del har anmält sitt deltagande. Vi har en viktig fråga att ta upp, det handlar om SSDFs framtid. En del (av de aktiva) har hunnit poströsta, de övriga kommer att rösta under medlemsmötet.

Ett referat av mötet och resultat av omröstningen kommer på hemsidan under Aktuellt-fliken.  

Önskar å hela styrelsens vägnar en fin och corona-fri höst!

Alina Maric, ordförande


Beskrivning: Macintosh HD:Users:alinamaric:Library:Containers:com.apple.mail:Data:Library:Mail Downloads:008C9904-7D94-4546-B756-4AEB5113087E:IMG_3059.JPG

 

 


______________________________________________________________________