Seniordans:

Uppdaterat
2020-07-12Länkar

Aktuellt sidan

 Har du något intressant att meddela utifrån er dansfront? Dela med er av glädjen! Maila styrelsen via alina@maric.se eller christina_le@live.se så publicerar vi det gärna!

2020-06-15

Midsommarhälsning från Christina och styrelsen finns HÄR

2020-03-14

På grund av spridningen av Corona-viruset så är vissa evenemang inställda och det är troligt att fler kommer ställas in. Vi försöker uppdatera hemsidan så snabbt vi kan när det gäller evenemangen, så titta gärna in en extra gång på Aktiviteter 2020

//Webmaster genom styrelsen.

 

 

 

 

_____________________________________________________________________
Vi på SSDF är måna om att följa gällande lagar och förordningar. En av förordningarna är dataskyddsförordning (GDPR) som gäller publicering av personbilder. Vi skriver fotografens namn och namnen på personerna på fotona. Då det gäller mindre grupper eller enstaka personer inhämtar vi alltid deras tillstånd innan publicering. Ibland (vid tex stora tillställningar) är detta inte möjligt, då diskuterar vi vikten av dokumentationen (reportage, förstärkning av eventets värde mm) innan vi tar beslut om publicering. Har du synpunkter på materialet som vi publicerat är du välkommen att höra av dig till SSDFs ordförande.