Seniordans:

Uppdaterat
2020-03-25Länkar

Aktuellt sidan

 Har du något intressant att meddela utifrån er dansfront? Dela med er av glädjen! Maila styrelsen via alina@maric.se eller christina_le@live.se så publicerar vi det gärna!

2020-03-16
Bästa ledare och dansare i

            Svenska Seniordansledarförbundet SSDF!

På grund av det rådande läget med coronavirus, ser vi oss nödgade att ställa in Seniordansens Dag torsdagen den 23 april på Vagnslidret i Hässleholm.
Vi ber att få återkomma i augusti med en Seniordansens Dag. Datum är ännu ej bestämt, men vi återkommer med mer information lite senare så snart det är möjligt.
Hoppas att ni alla har förståelse för vårt beslut.
Svenska Seniordansledarförbundet          15 mars 2020
genom
Christina Lundahl Ekholm, Region Skåne

2020-03-14

På grund av spridningen av Corona-viruset så är vissa evenemang inställda och det är troligt att fler kommer ställas in. Vi försöker uppdatera hemsidan så snabbt vi kan när det gäller evenemangen, så titta gärna in en extra gång på Aktiviteter 2020

//Webmaster genom styrelsen.

2020-02-09

Nyuppladdade filmer och fler foto från ISDC-19 finns HÄR.

 

 

 

 

_____________________________________________________________________
Vi på SSDF är måna om att följa gällande lagar och förordningar. En av förordningarna är dataskyddsförordning (GDPR) som gäller publicering av personbilder. Vi skriver fotografens namn och namnen på personerna på fotona. Då det gäller mindre grupper eller enstaka personer inhämtar vi alltid deras tillstånd innan publicering. Ibland (vid tex stora tillställningar) är detta inte möjligt, då diskuterar vi vikten av dokumentationen (reportage, förstärkning av eventets värde mm) innan vi tar beslut om publicering. Har du synpunkter på materialet som vi publicerat är du välkommen att höra av dig till SSDFs ordförande.